Om oss

Vi er et team matentusiaster som mener at mat bør være mer enn bare ernæring, men også kunne nytes. Vi vet at det kan være vanskelig å finne tid nok til å tilberede, servere og nyte et skikkelig varmt måltid i en travel hverdag.

Derfor startet vi Matkrukka.

Fra april 2019 har vi inngått avtale om å lage mat i Varmestua i Kirkerudbakken på Vøyenenga. Herfra skal vi lage ferske, sunne og interressante retter med inspirasjon fra hele verden.

Vi håper Matkrukka kan bidra til at du og dine nærmeste får hyggelige og velsmakende måltider i hverdagen!

Matkrukka ASFriske, sunne råvarer er hemmeligheten bak den gode smaken og den høye næringsverdien. Her sammen med Cristin i vårt kjøkken på Vøyenenga.
God mat er noe alle setter pris på. Vi var så heldige å få presentert Matkrukka-konseptet for H.M. Kronprins Haakon under Energetics-konferansen i 2018. F.v.: Joana Catarina Correia, NSFV, Anita Anjali Suri Kåss, gründer av Kaass Discovery, Kambiz Persley, gründer av Oslo Helse Fastlegevakten, Kronprins Haakon, Cristin Xiaojun Liu, gründer Matkrukka, Simon Loginov, gründer av HTTECH, og daglig leder Zahra Moini i NSFV. Foto: Tom Atle Bordevik / Energetics