Meny

Serveres 3. april
Kan forhåndsbestilles innen 2. april kl.15:00

Shiitake-kylling med gojibær

Med inspirasjon fra Kina. De næringsrike ingrediensene i denne retten gir den en nydelig rik smak.

Serveres 10. april
Kan forhåndsbestilles innen 9. april kl.15:00

Hvite bønner med chorizo og bacon

Med inspirasjon fra Spania. Chorizo-pølsen setter en nydelig spiss på denne retten, balansert med vitaminrik grønnkål og purre som begrenser kroppens opptak av kolesterol.

Serveres 17. april
Kan forhåndsbestilles innen 16. april kl.15:00

Høyrygg med daikon-neper

Med inspirasjon fra Guangzhou, Kina. Høyrygg med daikon-neper kombinerer storfekjøttets varme tyngde med nepens kalde skarphet. Denne kombinasjonen gir en nydelig og glatt balansert rett, som har blitt verdsatt av generasjoner.

Serveres 24. april
Kan forhåndsbestilles innen 23. april kl.15:00

Rådmannens gryte

Med inspirasjon fra Sveits. Denne vegetariske retten er fyldig, mettende og kjernesunn, takket være ingredienser med høy nærings- og nytteverdi.

Se tidligere leverte retter