Publisert

Mat fra bunnen

Vi passer godt på at våre næringsrike og flotte råvarer ikke går til spille

Matkrukka henter inspirasjon fra mattradisjoner fra hele verden, og vi har tilpasset rettene til norske råvarer, fordi kortreist mat både smaker bedre, er bedre for miljøet og gir deg mer næringsstoffer.

Vi lager alle våre retter fra bunn av. Det tar lang tid, og for å unngå matsvinn passer vi på å ikke lage mer enn nødvendig. Derfor leverer vi kun på forhåndsbestilling.

Når du bestiller mat fra Matkrukka, kan du være sikker på at maten er laget fra bunn av, uten snarveier, samme dag som den serveres. Og som en bonus, siden vi ikke sløser med råvarene, får du ekstra god mat for pengene.

Kylling Cacciatora

Med inspirasjon fra Italia. Kylling marinert i hvitvin og rosmarin gir en rik og spennende smak, nydelig akkompagnert av champignon, urter og oliven.

Kylling i peanøttsaus med søtpotet

Med inspirasjon fra Ghana.Kylling i peanøttsaus med søtpotet er en vanlig rett i store deler av Vest-Afrika. Den gir en jordnær smaksopplevelse og er full av næringgsstoffer som styrker og opprettholder hjerne, syn og blodomløp.

Lam med fennikel og squash

Med inspirasjon fra Marokko.Denne retten er en uforglemmelig smaksopplevelse som tar deg med til Nord-Afrikas yrende liv og matkultur.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lam med fennikel og squash”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *