Publisert

Mat fra bunnen

Vi passer godt på at våre næringsrike og flotte råvarer ikke går til spille

Matkrukka henter inspirasjon fra mattradisjoner fra hele verden, og vi har tilpasset rettene til norske råvarer, fordi kortreist mat både smaker bedre, er bedre for miljøet og gir deg mer næringsstoffer.

Vi lager alle våre retter fra bunn av. Det tar lang tid, og for å unngå matsvinn passer vi på å ikke lage mer enn nødvendig. Derfor leverer vi kun på forhåndsbestilling.

Når du bestiller mat fra Matkrukka, kan du være sikker på at maten er laget fra bunn av, uten snarveier, samme dag som den serveres. Og som en bonus, siden vi ikke sløser med råvarene, får du ekstra god mat for pengene.

Vegetar Mondongo

Med inspirasjon fra den Dominikanske Republikk. Denne smakfulle retten er spesielt vitaminrik og forfriskende for kroppen.

Lam med pære og bønner

Med inspirasjon fra Sverige. Lam med pære og bønner er en silkemyk smaksopplevelse som balanserer og beroliger kroppen.

Kylling Cacciatora

Med inspirasjon fra Italia. Kylling marinert i hvitvin og rosmarin gir en rik og spennende smak, nydelig akkompagnert av champignon, urter og oliven.

Rådmannens gryte

Med inspirasjon fra Sveits.Denne vegetariske retten er fyldig, mettende og kjernesunn, takket være ingredienser med høy nærings- og nytteverdi.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Rådmannens gryte”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *