Publisert

Mat fra bunnen

Vi passer godt på at våre næringsrike og flotte råvarer ikke går til spille

Matkrukka henter inspirasjon fra mattradisjoner fra hele verden, og vi har tilpasset rettene til norske råvarer, fordi kortreist mat både smaker bedre, er bedre for miljøet og gir deg mer næringsstoffer.

Vi lager alle våre retter fra bunn av. Det tar lang tid, og for å unngå matsvinn passer vi på å ikke lage mer enn nødvendig. Derfor leverer vi kun på forhåndsbestilling.

Når du bestiller mat fra Matkrukka, kan du være sikker på at maten er laget fra bunn av, uten snarveier, samme dag som den serveres. Og som en bonus, siden vi ikke sløser med råvarene, får du ekstra god mat for pengene.

Pastinakksuppe

Kremet pastinakksuppe med pære og timian.Toppet med pastinakkchips og tranebær.

Hvite bønner med chorizo og bacon

Med inspirasjon fra Spania.Chorizo-pølsen setter en nydelig spiss på denne retten, balansert med vitaminrik grønnkål og purre som begrenser kroppens opptak av kolesterol.

Rådmannens gryte

Med inspirasjon fra Sveits.Denne vegetariske retten er fyldig, mettende og kjernesunn, takket være ingredienser med høy nærings- og nytteverdi.

Blomkålsuppe med kikerter og gurkemeie

Kremet blomkålsuppe med gurkemeie.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Blomkålsuppe med kikerter og gurkemeie”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *