Publisert

Mat fra bunnen

Vi passer godt på at våre næringsrike og flotte råvarer ikke går til spille

Matkrukka henter inspirasjon fra mattradisjoner fra hele verden, og vi har tilpasset rettene til norske råvarer, fordi kortreist mat både smaker bedre, er bedre for miljøet og gir deg mer næringsstoffer.

Vi lager alle våre retter fra bunn av. Det tar lang tid, og for å unngå matsvinn passer vi på å ikke lage mer enn nødvendig. Derfor leverer vi kun på forhåndsbestilling.

Når du bestiller mat fra Matkrukka, kan du være sikker på at maten er laget fra bunn av, uten snarveier, samme dag som den serveres. Og som en bonus, siden vi ikke sløser med råvarene, får du ekstra god mat for pengene.

Bibimbap med søt chilimarinert ribbe

Med inspirasjon fra Korea.Dette er en tradisjonsrik rett med et balansert utvalg grønnsaker og deilig smak av søt chili.

Pastinakksuppe

Kremet pastinakksuppe med pære og timian.Toppet med pastinakkchips og tranebær.

Vegetar Mondongo

Med inspirasjon fra den Dominikanske Republikk. Denne smakfulle retten er spesielt vitaminrik og forfriskende for kroppen.

Høyrygg med daikon-neper

Med inspirasjon fra Guangzhou, Kina.Storfekjøttets varme tyngde sammen med nepens kalde skarphet gir en nydelig balansert rett, som har blitt verdsatt av generasjoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Høyrygg med daikon-neper”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *