Publisert

Lettvint middag

Matkrukka leverer lynrask og velsmakende middag til én eller hele familien

Har du tenkt på hvor mange timer som går med til sammen, når hver og en av oss skal bruke tid på å lage mat til seg selv? La heller oss ta oss av matlagingen. Vi lager nye deilige retter med næringsrike ingredienser, slik at du kan nyte både maten og fritiden.

Når du bestiller mat fra Matkrukka, kan du være sikker på at maten er laget fra bunn av, uten snarveier, samme dag som den serveres. Vi tilbereder maten på vårt kjøkken i varmestua i Kirkerudbakken i Bærum, og serverer samme dag til kunder i hele Bærum. 

Aubergine og kikerter i kokos-saus

Med inspirasjon fra Iran.I denne friske og luftige retten kombineres sødmen av tørket frukt med fløyelsmyk aubergine i en frisk og fyldig kokos-mandel-saus.

Bibimbap med chilimarinert ribbe

Med inspirasjon fra Korea.Dette er en tradisjonsrik rett med et balansert utvalg grønnsaker og deilig smak av søt chili.

Lam med fennikel og squash

Med inspirasjon fra Marokko.Denne retten er en uforglemmelig smaksopplevelse som tar deg med til Nord-Afrikas yrende liv og matkultur.

Vegetar Mondongo

Med inspirasjon fra den Dominikanske Republikk. Denne smakfulle retten er spesielt vitaminrik og forfriskende for kroppen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vegetar Mondongo”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *