Publisert

Deilige middagstips

Lyst på noe spennende og velsmakende til middag? Vi i matkrukka elsker å prøve nye spennende smaker, og vil gjerne dele våre beste oppdagelser med deg.

I alle verdens hjørner finnes det deilige smaksopplevelser som du hverken får kjøpt på restaurant eller i butikken i Norge. I stedet må alt for mange ta til takke med rutinemiddager og de samme smakene igjen og igjen. Det vil vi gjøre noe med, og derfor startet vi Matkrukka.

Vi har utviklet en meny som henter inspirasjon fra mattradisjoner fra hele verden. Vi har tilpasset rettene til norske råvarer, fordi kortreist mat både smaker bedre, er bedre for miljøet og gir deg mer næringsstoffer. Slik at du kan nyte nye, næringsrike og kjernesunne smaksopplevelser hver uke

Matkrukka holder til i varmestua i Kirkerudbakken i Bærum. Her lager vi maten fra bunn av og serverer samme dag til kunder i hele Bærum. 

Shiitake-kylling med gojibær

Med inspirasjon fra Kina.De næringsrike ingrediensene i denne retten gir den en nydelig rik smak.

Lam med fennikel og squash

Med inspirasjon fra Marokko.Denne retten er en uforglemmelig smaksopplevelse som tar deg med til Nord-Afrikas yrende liv og matkultur.

Aubergine og kikerter i kokos-saus

Med inspirasjon fra Iran.I denne friske og luftige retten kombineres sødmen av tørket frukt med fløyelsmyk aubergine i en frisk og fyldig kokos-mandel-saus.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Aubergine og kikerter i kokos-saus”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *