Publisert

Deilige middagstips

Lyst på noe spennende og velsmakende til middag? Vi i matkrukka elsker å prøve nye spennende smaker, og vil gjerne dele våre beste oppdagelser med deg.

I alle verdens hjørner finnes det deilige smaksopplevelser som du hverken får kjøpt på restaurant eller i butikken i Norge. I stedet må alt for mange ta til takke med rutinemiddager og de samme smakene igjen og igjen. Det vil vi gjøre noe med, og derfor startet vi Matkrukka.

Vi har utviklet en meny som henter inspirasjon fra mattradisjoner fra hele verden. Vi har tilpasset rettene til norske råvarer, fordi kortreist mat både smaker bedre, er bedre for miljøet og gir deg mer næringsstoffer. Slik at du kan nyte nye, næringsrike og kjernesunne smaksopplevelser hver uke

Matkrukka holder til i varmestua i Kirkerudbakken i Bærum. Her lager vi maten fra bunn av og serverer samme dag til kunder i hele Bærum. 

Pastinakksuppe

Kremet pastinakksuppe med pære og timian.Toppet med pastinakkchips og tranebær.

Hvite bønner med chorizo og bacon

Med inspirasjon fra Spania.Chorizo-pølsen setter en nydelig spiss på denne retten, balansert med vitaminrik grønnkål og purre som begrenser kroppens opptak av kolesterol.

Rådmannens gryte

Med inspirasjon fra Sveits.Denne vegetariske retten er fyldig, mettende og kjernesunn, takket være ingredienser med høy nærings- og nytteverdi.

Blomkålsuppe med kikerter og gurkemeie

Kremet blomkålsuppe med gurkemeie.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Blomkålsuppe med kikerter og gurkemeie”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *