Publisert

Deilige middagstips

Lyst på noe spennende og velsmakende til middag? Vi i matkrukka elsker å prøve nye spennende smaker, og vil gjerne dele våre beste oppdagelser med deg.

I alle verdens hjørner finnes det deilige smaksopplevelser som du hverken får kjøpt på restaurant eller i butikken i Norge. I stedet må alt for mange ta til takke med rutinemiddager og de samme smakene igjen og igjen. Det vil vi gjøre noe med, og derfor startet vi Matkrukka.

Vi har utviklet en meny som henter inspirasjon fra mattradisjoner fra hele verden. Vi har tilpasset rettene til norske råvarer, fordi kortreist mat både smaker bedre, er bedre for miljøet og gir deg mer næringsstoffer. Slik at du kan nyte nye, næringsrike og kjernesunne smaksopplevelser hver uke

Matkrukka holder til i varmestua i Kirkerudbakken i Bærum. Her lager vi maten fra bunn av og serverer samme dag til kunder i hele Bærum. 

Bibimbap med søt chilimarinert ribbe

Med inspirasjon fra Korea.Dette er en tradisjonsrik rett med et balansert utvalg grønnsaker og deilig smak av søt chili.

Pastinakksuppe

Kremet pastinakksuppe med pære og timian.Toppet med pastinakkchips og tranebær.

Vegetar Mondongo

Med inspirasjon fra den Dominikanske Republikk. Denne smakfulle retten er spesielt vitaminrik og forfriskende for kroppen.

Høyrygg med daikon-neper

Med inspirasjon fra Guangzhou, Kina.Storfekjøttets varme tyngde sammen med nepens kalde skarphet gir en nydelig balansert rett, som har blitt verdsatt av generasjoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Høyrygg med daikon-neper”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *