Publisert

Deilige middagstips

Lyst på noe spennende og velsmakende til middag? Vi i matkrukka elsker å prøve nye spennende smaker, og vil gjerne dele våre beste oppdagelser med deg.

I alle verdens hjørner finnes det deilige smaksopplevelser som du hverken får kjøpt på restaurant eller i butikken i Norge. I stedet må alt for mange ta til takke med rutinemiddager og de samme smakene igjen og igjen. Det vil vi gjøre noe med, og derfor startet vi Matkrukka.

Vi har utviklet en meny som henter inspirasjon fra mattradisjoner fra hele verden. Vi har tilpasset rettene til norske råvarer, fordi kortreist mat både smaker bedre, er bedre for miljøet og gir deg mer næringsstoffer. Slik at du kan nyte nye, næringsrike og kjernesunne smaksopplevelser hver uke

Matkrukka holder til i varmestua i Kirkerudbakken i Bærum. Her lager vi maten fra bunn av og serverer samme dag til kunder i hele Bærum. 

Kylling Cacciatora

Med inspirasjon fra Italia. Kylling marinert i hvitvin og rosmarin gir en rik og spennende smak, nydelig akkompagnert av champignon, urter og oliven.

Kylling i peanøttsaus med søtpotet

Med inspirasjon fra Ghana.Kylling i peanøttsaus med søtpotet er en vanlig rett i store deler av Vest-Afrika. Den gir en jordnær smaksopplevelse og er full av næringgsstoffer som styrker og opprettholder hjerne, syn og blodomløp.

Lam med fennikel og squash

Med inspirasjon fra Marokko.Denne retten er en uforglemmelig smaksopplevelse som tar deg med til Nord-Afrikas yrende liv og matkultur.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lam med fennikel og squash”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *