Publisert

Balansert kosthold

Hvor ofte må du spørre deg selv «hva skal jeg ha til middag»

Vi startet Matkrukka fordi vi var lei av å måtte velge mellom sausete halvfabrikata og usunn hurtigmat i en hverdag hvor det ikke er tid nok til å lage velsmakende og spennende mat fra bunn av. Vi vet alle hvor viktig det er å ha et variert kosthold med god balanse mellom næringsstoffene, og vi i Matkrukka synes at velsmakende, sunn og variert middag skal være enkelt å få tak i, selv om du ikke har tid til å lage den selv.

Derfor har vi utviklet en variert meny som henter inspirasjon fra mattradisjoner fra hele verden. Vi passer alltid på å bruke mye friske og vitaminrike grønnsaker, og vi har tilpasset rettene til norske råvarer, fordi kortreist mat både smaker bedre, er bedre for miljøet og gir deg mer næringsstoffer.

Når du bestiller mat fra Matkrukka, kan du være sikker på at maten er laget fra bunn av, uten snarveier, samme dag som den serveres. Vi tilbereder maten på vårt kjøkken i varmestua i Kirkerudbakken i Bærum, og serverer samme dag til kunder i hele Bærum. 

Bibimbap med søt chilimarinert ribbe

Med inspirasjon fra Korea.Dette er en tradisjonsrik rett med et balansert utvalg grønnsaker og deilig smak av søt chili.

Pastinakksuppe

Kremet pastinakksuppe med pære og timian.Toppet med pastinakkchips og tranebær.

Vegetar Mondongo

Med inspirasjon fra den Dominikanske Republikk. Denne smakfulle retten er spesielt vitaminrik og forfriskende for kroppen.

Høyrygg med daikon-neper

Med inspirasjon fra Guangzhou, Kina.Storfekjøttets varme tyngde sammen med nepens kalde skarphet gir en nydelig balansert rett, som har blitt verdsatt av generasjoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Høyrygg med daikon-neper”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *