Hvor ofte må du spørre deg selv «hva skal jeg ha til middag»
Vi startet Matkrukka fordi vi var lei av å måtte velge mellom sausete halvfabrikata og usunn hurtigmat i en hverdag hvor det ikke er tid nok til å lage velsmakende og spennende mat fra bunn av. Vi vet alle hvor viktig det er å ha et variert kosthold med god balanse mellom næringsstoffene, og vi i Matkrukka synes at velsmakende, sunn og variert middag skal være enkelt å få tak i, selv om du ikke har tid til å lage den selv.
Derfor har vi utviklet en variert meny som henter inspirasjon fra mattradisjoner fra hele verden. Vi passer alltid på å bruke mye friske og vitaminrike grønnsaker, og vi har tilpasset rettene til norske råvarer, fordi kortreist mat både smaker bedre, er bedre for miljøet og gir deg mer næringsstoffer.
Når du bestiller mat fra Matkrukka, kan du være sikker på at maten er laget fra bunn av, uten snarveier, samme dag som den serveres. Vi tilbereder maten på vårt kjøkken i varmestua i Kirkerudbakken i Bærum, og serverer samme dag til kunder i hele Bærum.
Kylling Cacciatora
Med inspirasjon fra Italia. Kylling marinert i hvitvin og rosmarin gir en rik og spennende smak, nydelig akkompagnert av champignon, urter og oliven.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.